DESPRE NOI

Despre

Restaurant Camizo

CAMIZO ESTE FAMILIE, CAMIZO ÎNSEAMNĂ ACASĂ!

 
COMANDĂ ONLINE vezi valori nutritionale

Restaurant Camizo

un vis devenit realitate

Camizo este un vis devenit realitate , locul unde suntem primitoare gazde ale oaspeților noștri, locul unde te simți ca acasă , iar fiecare invitat poate găsi gustul copilăriei în preparatele noastre. Pe o stradă liniștită, în spatele parcului și policlinicii Titan, veți găsi un loc plin de romantism și natură, cu un personal gata pregătit să vă servească la cele mai înalte standarde.

Mulți ani, am fost în căutarea acelui restaurant care să-ți ofere confort și calitate din toate punctele de vedere,
în același timp să ți-l poți permite indiferent de buget.
După lungi încercări, am constatat că nu există și

așa s-a născut ideea „Camizo”!

Am ales „MADE IN ROMANIA”, am încercat să îmbinam cât mai multe elemente din arhitectura românească: alei din cărămidă arsă de Bihor, lemn masiv din pinul de Suceava și stejar din codrii Argeșului, vopsite în culoarea wenghe, pentru a conferi un cadru intim și select. O mare parte din pereți și stâlpi, sunt îmbrăcați în vestita piatră cioplită de Baschioi, atent aleasa de noi și fiecare bucată fiind pusă manual pentru a crea efectul tradițional. Toate acestea , maschează fin și rafinat sisteme de climatizare și ventilație, încălzire în pardoseală, internet securizat de mare viteza și un sistem audio întâlnit doar pe marile vase de croazieră. Mai pe scurt, o construcție a secolului XXI cu influențe arhitecturale brâncovenești și rustice moldovenești.
În colaborare cu un producător prahovean de mobilă din lemn masiv de fag, am reușit să oferim celor ce pășesc în „Casa noastră” un loc primitor unde totul este făcut pe comandă, fiecare piesă de mobilier se îmbină cu arhitectura și a fost atent creată pentru a oferi un confort unic. Cele 150 de locuri intime și spațioase sunt într-o armonie perfectă cu proiectul Camizo.

Vara, vă așteptăm pe cele 2 terase, în mijlocul naturii, la umbra copacilor, unde ciripitul păsărelelor și murmurul cascadelor dau culoare acestei oaze de liniște din mijlocul orașului. Camizo reprezintă armonia dintre tradițiile românești și modernitate.

Salonul Camizo

dedicat exclusiv organizării de evenimente

La etajul clădirii este salonul Camizo, cu o capacitate de până la 120 de invitați, dedicat exclusiv organizării de evenimente: nunți, botezuri, cununii, majorate, petreceri corporate… lista rămânând deschisă oricăror idei venite din partea oaspeților noștri, unde vor putea găsi o paletă largă de oferte, meniuri personalizate, aranjamente și nenumărate servicii.

Delicii

Culinare

Nu pierdem ocazia să arătăm măiestrie culinară, având preparate specifice tuturor sărbătorilor din timpul anului: Ziua Iubirii, Ziua Femeii, Ziua Greciei, Ziua României și Ignatul, momente în care aprindem focurile în rotisoare, în grătare și la ceaune, toate condimentate cu dans și voie bună.

Pe toata perioada sezonului rece, am ales să încălzim weekend-urile cu recitaluri de muzica LIVE.

Dorind să păstrăm gustul sănătos și original al preparatelor tradiționale românești, am cules din toată țara și de la bunicii noștri, rețete vechi pe care acum le pregătim aici în casa Camizo: cărnuri afumate, cărnuri marinate și pești sălbatici de apă dulce.

Pentru a mulțumi și gusturile mai sofisticate, am selectat și preparate din bucătăria internațională: Coasta Mediteranei, Grecia, de unde aducem cel mai bun ulei din lume din Măsline de Kalamata necoapte, vestita Branză Feta din Messinia, Brânză Talagani și Saganaki, Peștele din Salonic; din Italia am adus Pizza, făcută în cuptor cu lemne cât și toate ingredientele, de la drojdie, până la Prosciutto și brânzeturi rafinate; din Franța am luat carnea de Vită Limousine și Foie Gras-ul; din Statele Unite ale Americii: Steak-ul, T-Bone-ul, Ribs-uri, sosuri și vestitul Cheeseburger; din Thailanda am adus rețete exotice precum, Ananasul Thai; din Vietnam Taco Bahn Mi, iar din Mexic, atât de iubitul Chilli con Carne in Tortillas crocantă.

Dacă ești cu familia sau cu prietenii,
dacă ești singur și vrei să-ți petreci timpul împreună cu noi,
te așteptăm să trăiești momente de neuitat.

Camizo este Familie,

Camizo înseamnă „acasă”!